Magistrații botoșăneni au luat o decizie în procesul intentat de Florin Talpan împotriva CSA Steaua București și Ministerului Apărării. Acțiunea depusă de juristul clubului din Ghencea, nemulțumit că i-a fost tăiat salariul, a fost respinsă ca neîntemeiată.

„Soluția pe scurt: Admite excepţia inadmisibilităţii capătului de cerere privind constatarea a faptului că întreaga procedură disciplinară este neconstituţională şi, în consecinţă, respinge acest capăt de cerere ca inadmisibil. Respinge, în rest, acţiunea ca nefondată”, se arată în decizia Tribunalului din Botoșani, publicată pe portalul instanțelor.

Florin Talpan a luat decizia să meargă în instanță pentru a-și recupera ceea ce consideră că îi este cuvenit, acuzând că în ciuda proceselor câștigate împotriva FCSB, conducerea CSA Steaua i-a reținut salariul și sporul pentru lucrări de excepție.

Soluția dată de magistrați în procesul lui Talpan contra MApN și CSA Steaua București a venit după numeroase amânări, contestații și apeluri. Nici această sentință nu este definitivă, putând fi atacată în termen de 15 zile.