Un bărbat a produs un accident în urma căruia fiul său, în vârstă de un an, a murit. Șoferul se afla sub influenţa alcoolului, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Nenişcu.

Potrivit sursei citate, în momentul producerii accidentului, bărbatul din Vorniceni avea o concentraţie alcoolică de 1,37 mg/ l alcool pur în aerul expirat.

„Ulterior, tânărul de 32 de ani a fost testat cu aparatul etilotest, valoarea rezultată fiind de 1,37 mg/l alcool pur în aerul expirat, urmând a fi recoltate şi probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei. Poliţiştii continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de ucidere din culpă, urmând ca la finalizarea acestora să fie dispuse măsuri legale”, a afirmat Nenişcu.

Un copil a decedat joi ca urmare a unui accident petrecut în curtea locuinţei.

Din primele verificări ale poliţiştilor, a rezultat faptul că băieţelul, în timp ce se deplasa prin curtea locuinţei, ar fi fost surprins şi accidentat de autoturismul familiei, la volanul căreia se afla tatăl acestuia, de 32 de ani, care efectua manevra de mers înapoi.

A fost solicitată intervenţia unui echipaj medical, care a preluat minorul, însă în drum spre unitatea spitalicească acesta a decedat.