Trei bărbați, cu vârste cuprinse între 32 și 49 de ani, din județul Vrancea, au fost reținuți în urma unei altercații petrecute în fața unui local din municipiul Botoșani, anunță sâmbătă Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ).

Potrivit sursei citate, cei trei sunt cercetați sub aspectul comiterii infracțiunilor de lovire sau alte violențe și tulburarea ordinii și liniștii publice. Dosarul este instrumentat de Biroul de Investigații Criminale.

Din cercetări, a reieșit faptul că, la data de 24 iunie 2024, în timp ce persoanele bănuite de comiterea faptelor se aflau în fața unui local public, din municipiul Botoșani, pe fondul unui conflict spontan, au agresat un bărbat, de 45 de ani, provocându-i leziuni fizice, precum si alte două persoane, care au intervenit în sprijinul victimei”, a precizat IPJ într-un comunicat.

Cei trei bărbați au fost identificați pe raza municipiului Botoșani și audiați în baza unor mandate de aducere. Aceștia se află acum în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al IPJ Botoșani.