La aproape o lună de la alegerile locale, fostul primar Cătălin Flutur a transmis un mesaj optimist cu referire la viitorul activității sale politice. El a subliniat că „drumul nu se oprește aici” și că va continua să servească din opoziție comunitatea.

Candidatul liberal a ținut să mulțumească tuturor colegilor din PNL și apropiaților care l-au susținut în cursa către Primăria municipiului Botoșani.

Cu inima plină de emoție și cu un profund sentiment de recunoștință, mă adresez vouă, celor care mi-ați fost alături în toate aceste mandate și mi-ați oferit încrederea voastră necondiționată. Fiecare pas pe care l-am făcut împreună, fiecare proiect realizat și fiecare zâmbet pe care l-am adus pe chipurile voastre au însemnat enorm pentru mine”, a scris Cătălin Flutur pe Facebook.

Consilierul local a ținut să precizeze că rezultatul alegerilor locale nu înseamnă sfârșitul evoluției sale pe scena politică.

Rezultatul alegerilor din acest an ne-a adus o nouă provocare. Chiar dacă nu am reușit să obținem victoria, vreau să vă asigur din tot sufletul că drumul nostru nu se oprește aici.

Am învățat că adevărata putere a unei comunități constă în unitate și perseverență. Chiar dacă voi continua să servesc din opoziție, alături de colegii mei din Consiliul Local al PNL Botoșani, voi rămâne același apărător devotat al intereselor voastre. Vom veghea ca proiectele începute să fie duse la bun sfârșit și vom lupta pentru ca Botoșaniul să prospere și să devină un loc mai bun pentru noi toți”, a subliniat Flutur.

El a dat asigurări că rămâne în slujba comunității.

Vom continua să muncim împreună, să visăm împreună și să realizăm lucruri mărețe împreună. Sunt profund recunoscător pentru toată dragostea și sprijinul pe care mi le-ați arătat. Cu ajutorul vostru, Botoșaniul va continua să strălucească și să crească. În opoziție sau la conducere, voi fi mereu alături de voi, luptând pentru un viitor mai bun pentru fiecare dintre noi”, a mai afirmat fostul primar.

Cătălin Flutur a fost votat de 9.416 alegători, adică de 24,88% din totalul celor 37.839 de votanți. Actualul primar, social-democratul Cosmin Andrei, a fost reales în funcție de 22.009 botoșăneni, adică 58,16% dintre alegători.