Tinerii din Botoșani au posibilitatea să urmeze două specializări în cadrul filialei Universității „Alexandru Ioan Cuza” din Iași.

Oferta educațională pentru anul universitar 2024-2025 cuprinde două specializări în cadrul Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor: Finanțe și Bănci, respectiv Administrație Publică, ambele sub formă de învățământ la distanță, cu câte 25 de locuri disponibile.

Înscrierea candidaților se face în perioada 15-20 iulie, iar selecția și afișarea rezultatelor vor avea loc în intervalul 22-27 iulie. Taxa de înscriere este de 300 de lei, iar taxa de școlarizare este de 4.000 de lei pe an.

Candidații pot depune dosarele de admitere la Colegiul Național „A. T. Laurian” sau se pot înscrie online prin platforma dedicată: http://eadmitere.uaic.ro/

Îmi doresc ca tinerii noștri să urmeze cele mai bune universități și să aibă ocazia să facă performanță chiar aici, în Botoșani. Împreună, putem construi un viitor mai bun pentru comunitatea noastră”, subliniază primarul Cosmin Andrei, unul dintre inițiatorii extensiei universitare.