Președintele ales al Consiliului Județean, liderul PNL Valeriu Iftime, afirmă că „va sparge tiparul PSD de a face administrație”, într-o postare care îl ilustrează alături de un sociolog cu legături în cercul PSD.

Valeriu Iftime a publicat o fotografie în care discută cu sociologul Vladimir Ionaș. Cel din urmă a fost consilier în cabinetul prim-ministrului Sorin Grindeanu, devenit la scurt timp vicepreședinte al PSD. De asemenea, o bună parte din cariera cercetătorului s-a dezvoltat la agenția de studii „Avangarde”, deținută de nașul acestuia, Marius Pieleanu, ale cărui relații contractuale cu PSD au iscat unele controverse.

Cu siguranță ați auzit de domnul Ionas Vladimir. Este unul dintre sociologii de top din România, un om cu adevărat implicat și conectat la tot ceea ce înseamnă dinamica unei comunități.

Pentru că îmi doresc ca acest mandat să fie axat pe dialog constant cu cetățenii, voi fi întotdeauna deschis către noi perspective menite să îmbunătățească modul în care vom face administrație. Doar astfel pot veni cu soluții adaptate nevoilor reale ale cetățenilor.

Îmi doresc să schimbăm la 180 de grade modul de abordare a problemelor din județ și să spargem tiparul PSD de a face administrație. Un județ nu se administrează din spatele ușilor închise și cu siguranță un lider nu se limitează la a-și face apariția doar pe scene, când situația îi e favorabilă.

Un lider e prezent acolo unde contează cu adevărat, printre oameni. Despre asta va fi mandatul nostru”, a scris Iftime pe Facebook.