Un scandal care a necesitat intervenția forțelor de ordine a avut loc, marți seară, în Centrul Vechi al municipiului Botoșani. Conflictul a escaladat rapid, iar echipajul de poliție inițial trimis la fața locului a fost nevoit să solicite ajutoare suplimentare.

Totul s-a petrecut în parcarea unui supermarket. Doi frați au început să se certe, iar la conflict s-au alăturat încă șase persoane. O femeie a alertat autoritățile printr-un apel la 112, iar un echipaj de poliție a sosit pentru a interveni și a calma spiritele.

Protagoniștii au devenit și mai agresivi, iar zeci de persoane s-au adunat în zonă, contestând arestarea tinerilor implicați în scandal. În urma acestei situații tensionate, echipajul de poliție a solicitat sprijin suplimentar, ceea ce a dus la sosirea a încă trei echipaje de poliție și a unui grup de jandarmi, potrivit informațiilor de la Antena 3.

Scandalagiii au încercat să evadeze printre blocuri, dar au fost urmăriți, capturați și încătușați. De asemenea, mai multe persoane care s-au alăturat conflictului au fost duse la sediul poliției pentru audieri.