Președintele ales al Consiliului Județean, liderul PNL Valeriu Iftime, îndeamnă botoșănenii să comunice așteptările pe care le au în privința ocupantului celei mai importate funcții din administrația locală.

Astăzi vreau să vă pun și vouă aceeași întrebare pe care le-am pus-o botoșănenilor care au fost alături de mine, în stradă, zilele acestea. Voi ce așteptări aveți de la președintele Consiliului Județean? Ce ar trebui, concret, să facă un lider care ar trebui să vă reprezinte interesele?

Pentru mine, un președinte trebuie să fie constant printre oameni, pe stradă, de vorbă cu ei, la curent cu tot ce mișcă în comunitate. Ar trebui să dea dovadă de transparență, muncă lipsită de interese ascunse, onestitate și autenticitate, să încurajeze discuții și întâlniri cu botoșănenii înainte de luarea oricăror decizii.

Vreau să promovăm județul, să atragem atenția investitorilor asupra potențialului nostru și să facem din Botoșani un adevărat punct de interes pe harta României.

Sunt curios cum priviți voi lucrurile, așa că vă invit la o discuție și în comentarii!”, a scris Valeriu Iftime într-o postare pe Facebook.