Candidatul PNL la Primăria municipiului Botoșani, Cătălin Flutur, și-a recunoscut înfrângerea suferită în fața contracandidatului social-democrat, primarul în funcție Cosmin Andrei.

Rezultatul alegerilor este aproape definitivat, am stat până au venit peste 80% din secții. Rezultatul îl știe toată lumea. Este o victorie a PSD-ului și a domnului Cosmin Andrei, este o victorie indiscutabilă. Ne supunem voinței electoratului din Botoșani. Singurul mare câștig pentru mine și pentru Partidul Național Liberal este echipa de consilieri într-adevăr nouă, tânără, neerodată în bătălii electorale, dar care a făcut în această campanie lucruri deosebite. Trebuie să le mulțumesc atât celor din echipa de consilieri, cât și noului Birou Politic Municipal”, a declarat Cătălin Flutur.

El a subliniat că victoria revendicată de Cosmin Andrei se bazează pe intervențiile de modernizare a infrastructurii rutiere desfășurate în ultima perioadă.

„Viața merge înainte. Împreună cu echipa, ne pregătim de celelalte alegeri. Mai avem două rânduri de alegeri în Botoșani. Nu știu unde s-au pierdut aceste alegeri, dar cred că a contat foarte mult ceea ce s-a văzut în oraș în ultima perioadă. Eu nu vreau să fac niciun fel de alte aprecieri. Probabil cei care au văzut asfalt nou turnat pe străzi au apreciat asta, pentru că asfaltul contează mai mult decât un program de dezvoltare”, a adăugat Cătălin Flutur.