Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani se alătură campaniei „Artiști români, pentru artiști ucraineni” în parteneriat cu Worldwide Reading Project – Componenta ucraineană, în perioada 16 mai – 15 iunie 2022.

Astfel, sâmbătă, 4 iunie, de la ora 18:00, sub patronatul „Uniter”, la Casa Tineretului se va juca spectacolul „Watch Dogs”, de Lucian Băleanu, în regia lui Alexandru Vasilachi. Scenografia este semnată de Mihai Pastramagiu, iar din distribuția spectacolului fac parte actorii Gina Pătrașcu Zamfirache, Gheorghe Frunză, Răzvan Amitraoaei și Sorin Ciofu. Prețul unui bilet va fi de 20 de lei, iar toate încasările spectacolului „Watch Dogs”, vor fi depuse în  Contul Solidarității Teatrale: RO22RNCB0072049712860086 deschis la BCR – Sucursala Sector 1.

Spectacolul face parte din campania „Artiști români pentru artiștii ucraineni”, o acțiune umanitară organizată de UNITER împreună cu instituții culturale de stat și independente din România și Republica Moldova pentru a strânge fonduri pentru artiștii ucraineni. Împreună pentru a păstra demnitatea artiștilor și pentru a sprijini cultura ucraineană.