Managerul General al FCSB, Mihai Stoica anunță că echipa condusă de Gigi Becali a găsit antrenor pentru viitorul campionat. Acesta susține că patronul roș-albaștrilor s-a înțeles la telefon cu Toni Petrea pentru ași prelungi contractul cu echipa pe care o deține. Antrenorul ar urma sa semneze contractul imediat ce vine din vacanță.

„Discuțiile s-au purtat între Toni și Gigi. Nu s-au întâlnit, Toni e în vacanță. Când se întoarce, semnează, nu sunt probleme. Da, este un acord verbal între patron și Toni. Eu discut cu Toni aproape zilnic, acum vreau să-l lase în pace să stea cu familia. Clar, el va fi! Nu vor fi surprize”, a spus Mihai Stoica, la Orange Sport.

Toni Petrea va ajunge astfel la a treia ediție consecutivă de campionat în care se va afla pe banca lui FCSB. În stagiunea 2020/2021 a încheiat pe locul secund, după ce a pregătit echipa în toate meciurile, iar în sezonul recent terminat a preluat echipa pe 16 noiembrie, după plecarea lui Edi Iordănescu, și a încheiat tot pe poziția secundă.

Sursa foto : GSP