Enriko Papa, albanezul de 29 care poartă în prezent banderola de căpitan al FC Botoșani își încheie contractul cu gruparea moldavă la finalul acestei luni. Acesta își dorește să plece la o altă echipă și nu exclude posibilitatea de a juca într-un campionat străin.

Potrivit Sport.ro, Enriko Papa ar fi dorit de fostul internațional Cosmin Contra la echipa pe care o antrenează în acest moment în Arania Saudită, Al Ittihad, aflată pe locul 1. Antrenorul român duce lipsă de închizători, astfel că transferul albanezului ar fi salvarea din această situație.

Căpitanul de la FC Botoșani mai are oferte din Emiratele Arabe Unite, de la gruparea Al Wasl ocupanta locului 6, dar și de la o echipă din Turcia, Sivasspor ce ocupa locul 10. Mijlocașul are oferte și din România, patru cluburi din țară fiind capabile să îi acopere pretențiile financiare: FCSB, CFR, CSU Craiova și Sepsi. Iftime nu percepe să își piardă vedeta și este dispus să îi ofere un contract gigantic pentru a-și păstra liderul. Are avantajul familiei, care s-a acomodat in Moldova.

Sursa: Sport.ro