Președintele ales al Consiliului Județean, liderul PNL Valeriu Iftime, spune că alegerile parlamentare „nu sunt despre un partid sau altul”, ci despre candidații „care au știut să își construiască un drum al lor”.

„Am avut o discuție extrem de interesantă cu Vladimir Ionaș și mi-ar plăcea ca acest mesaj să ajungă la cât mai mulți dintre voi.

Oamenii cu adevărat valoroși în politică sunt cei care au demonstrat de-a lungul timpului că pot reuși în viață prin propriile forțe. Sunt oamenii care au o carieră solidă în spate, care au știut să își construiască un drum al lor, care au demonstrat experiență într-un domeniu de activitate și au evoluat constant. Eu așa cântăresc potențialul unui candidat la alegerile parlamentare, motiv pentru care oamenii pe care îi am în echipă, cei de care îmi place să mă înconjor, ca și mine, nu depind de politică.

Sunt oameni care au pășit în politică pentru comunitate, pentru că vor să contribuie la bunăstarea ei, nu pentru că nu ar avea alte opțiuni. Nu din sete de putere, ci din sete de a-și ajuta comunitatea.

Alegerile parlamentare nu sunt despre un partid sau altul, sunt despre oamenii care compun acea listă, iar Botoșaniul are nevoie de o echipă de profesioniști, dacă vrem să construim ceva durabil”, a transmis Valeriu Iftime.