Liderul PNL Valeriu Iftime dezminte zvonurile despre eventuala renunțare la funcția de președinte al Consiliului Județean, în favoarea unui fotoliu în Parlament. Deși ocupă a treia poziție pe lista pentru Senat, el subliniază că va ceda locul următorului candidat, dacă se dovedește a fi eligibil.

„Mi-am promis, nu doar din momentul în care am fost numit oficial președinte ales al Consiliului Județean, ci încă de când am intrat în lupta pentru dezvoltarea județului, că voi lăsa la o parte orice interes personal. Că județul și comunitatea vor prima întotdeauna și că voi reuși să intervin acolo unde PSD a eșuat lamentabil”, a transmis Iftime.

El afirmă vehement că își asumă rolul pentru care a fost votat de botoșăneni.

„Sunt conștient că așteptările sunt foarte mari și așa și trebuie să fie, pentru că ne așteaptă, într-adevăr, lucruri mari și schimbări radicale. Am muncit prea mult pentru a ajunge în acest punct, totul pentru a schimba fața Botoșaniului, ca să dau înapoi. Este sub demnitatea mea. Botoșănenii merită un lider asumat, axat pe problemele care ne macină, transparent și aproape de oameni. Mi-am promis și v-am promis că eu o să fiu acel lider și nu o să mă abat de la aceste vorbe”, a precizat liderul PNL.