În pragul sărbătorilor de iarnă, îndrăgita artistă Iustina Irimia va lansa primul său album de colinde, în cadrul unui eveniment de excepție. Concertul „Vine Crăciunul cel Sfânt” promite să ofere bucurie și emoție nu doar celor prezenți, ci și familiei care a pierdut-o pe Alexandra Ivanov.

Seria de recitaluri se va desfășura pe 7 decembrie, de la ora 18:00, la Casa de Cultură a Sindicatelor. Printre invitații de seamă se numără nume apreciate în comunitatea muzicală, precum Alexandru Brădățan, Grigore Gherman, Oana Tăbultoc, Fetele din Botoșani, cărora li se alătură Corul Militar „Răzeșii”, Grupul Psaltic „Filotheos”, Grupul Vocal Tradițional al CJCPT Botoșani și Corul Schitului Vovidenia din Neamț. 

Cu acest prilej, Iustina Irimia își va împlini un vis, lansându-și primul album de colinde. 

„Cum apropierea de muzică a fiecăruia începe în copilărie prin colinde, m-am gândit ca primul meu concert să fie unul de colinde. Voi lansa și primul album de colinde, al patrulea în seria albumelor lansate până acum”, a transmis Iustina Irimia.

Artista se arată emoționată și entuziasmată de acest proiect, menționând că este o modalitate de a împărtăși spiritul sărbătorilor cu publicul său drag.

„Vine Crăciunul cel Sfânt” nu este doar un concert, ci și un gest nobil și altruist. Iustina Irimia a anunțat că fondurile strânse vor fi donate pentru construirea unei case pentru familia Alexandrei Ivanov, pentru ca cei trei micuți rămași fără mamă să aibă o bucurie de Crăciun.

Biletele de acces la concert costă 40 de lei și pot fi achiziționate de la Casa Sindicatelor.