Grădinița cu Program Prelungit Nr. 15, structură arondată Școlii Gimnaziale Nr. 12 din Botoșani, a găzduit miercuri cercul pedagogic al directorilor de grădinițe și al responsabililor de structuri din învățământul preșcolar.

Tema abordată a fost „Importanța implicării părinților și autorităților locale în activitatea unităților de învățământ și modul de verificare a rezultatelor”. Activitatea a fost susținută de responsabilul de structură, prof. Alecu Dorica, și a întărit ideea potrivit căreia educația copiilor este responsabilitatea întregii comunități.

La activitate au participat: inspectorul școlar general Gheorghe Suruciuc, inspectorul școlar general adjunct Maria Cristina Bălăuca, inspectorul școlar pentru management instituțional dr. Ada Alexandrina Macovei, inspectorul școlar pentru management instituțional Ana Maria Loghin, inspectorul pentru educație timpurie Anca Agavriloaei, directorul Școlii Gimnaziale Nr. 12 din Botoșani, Ana Maria Atodirese, directorul adjunct al unității, Gianina Drăgușanu. Responsabil de cercul pedagogic a fost profesorul Adriana Avădanei.

„Glasurile copiilor și ale cadrelor didactice din grădiniță au deschis seria manifestărilor dedicate sărbătorilor de iarnă, amintind de nostalgia serilor când se umbla cu colindul din casă în casă și în același timp ne-au îndemnat să ne bucurăm de spiritul sărbătorilor, să credem în ele, să le petrecem în familie lângă cei dragi”, au precizat reprezentanții Grădiniței nr. 15 din Botoșani.