Industria cărnii, considerată mai mult o lume a bărbaților, nu mai are secrete pentru pentru o tânără antreprenoare din Botoșani, care a deschis o carmangerie prin Programul Start-up Nation.

Mădălina Elena Tudosă, o tânără de 31 de ani, de profesie inginer în industria alimentară, a lucrat pas cu pas la visul său. Din dorința a-și aduce părinții acasă din străinătate, a realizat un business pentru comunitate, o carmangerie.

A studiat, la Master, Controlul si Expertiza Produselor Alimentare, la Universitatea de Ştiinţele Vieții „Ion Ionescu de la Brad” din Iaşi. Potrivit Lumea satului, Mădălina are o experiență vastă în spate, de 9 ani, la abatoare mari și fabrici de prelucrare a cărnii, pârghie care a ajutat-o în accesarea Programului Start-up Nation.

Ea a obținut o sumă de 70.000 de euro, astfel că unitatea beneficiază de utilaje noi, iar furnizorii de carne sunt selectați cu mare atenție.