Liderul Asociației „Grup Civic” din Botoșani, activistul Daniel Câșlariu, a anunțat aderarea la Partidul Național Liberal (PNL), pentru susținerea lui Cătălin Flutur în cursa către Primăria municipiului Botoșani.

Într-o postare pe Facebook, acesta a precizat că avea o reținere față de implicarea politică, motiv pentru care a stat departe de partide. Decizia s-a schimbat după ce nașii săi de cununie, Gelu Graur și Sânziana Secrieru, au acceptat să facă parte din conducerea organizației locale a PNL.

Am nevoie de oamenii care au fost lângă mine tot timpul. Am evitat politica deoarece m-am temut de politicieni. Acum nu mă mai tem datorită faptului că oamenii dragi mie au făcut și ei acest pas. Îmi asum să fac bine orașului unde îmi este familia, Botoșani, alături de Mugurel Cătălin Flutur, Sînziana Secrieru și Gelu Graur, oameni în care cred și mi-au demonstrat felul lor de a fi și în noul Partid Național Liberal reformat de la Botoșani”, a scris Daniel Câșlariu.

El a subliniat activitatea pe care a desfășurat-o în folosul comunității ca fondator și lider al Asociației „Grup Civic”.

Am reușit să aducem bucurie la zeci de mii de copii și bătrâni sau oameni bolnavi. Viața mea privată și necazurile copilăriei mele mi-au fost mentori ai voinței de a face ceva să ajut. Donațiile dumneavoastră mi-au fost combustibilul binelui adus comunității mele dragi. Evident că pe parcursul anilor, am avut lângă mine persoane care m-au ajutat enorm și nu am făcut nimic singur. Alte persoane au făcut tot ce au putut să mă denigreze, să îmi murdărească munca și intențiile, multe chiar din administrația locală. Am trecut peste toate! Voi continua să fac bine prin Asociația Grup Civic, dar am nevoie de susținere consistentă. (…) Știu, mulți vor sări pe mine și îi înțeleg. Propuneri au fost de peste tot dar am ales cu inima, nu cu funcțiile propuse. Rămân același Daniel Câșlariu, voluntar, soț, tată și om curat!”, a mai transmis activistul.