Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) din Botoșani pregătește prima bursă a locurilor de muncă din anul 2024, care va avea loc pe 17 mai la Sala Polivalentă „Elisabeta Lipă”.

Este cea mai importantă măsură activă privind creșterea gradului de ocupare a forței de muncă aflata într-o formă de evidență și plată reprezentând o oportunitate pentru angajatori, pentru a-și recruta forța de muncă necesară”, precizează AJOFM.

Evenimentul se adresează tuturor persoanelor aflate în căutarea unui loc de muncă, viitorilor absolvenți, șomerilor și angajaților care intenționează să își schimbe locul de muncă.

Participarea la bursă va oferi participanților posibilitatea de a obține un loc de muncă sau de a obține informații suplimentare privind cursurile de formare profesională derulate de către A.J.O.F.M. Botoșani, facilități acordate în cazul angajării, condiții de acces pentru ocuparea unui loc de muncă în străinătate prin intermediul rețelei EURES”, menționează instituția.

Agenții economici interesați să participe la bursă trebuie să transmită ofertele de angajare pe adresa de e-mail ajofm.bt@anofm.gov.ro. Informații suplimentare se pot obține și la numărul de telefon 0231536791.