Valeriu Iftime, patronul de la FC Botoșani, a făcut publică situația financiară a clubului. El susține că „lanterna roșie” din SuperLiga are un deficit de 5 milioane de euro în ultimii doi ani.

„Fac toate eforturile să mergem mai departe! Deficit de 5 milioane de euro la FC Botoșani în ultimii doi ani. Nu vând că vreau eu și nu aduc jucători cu origini africane că doar ăștia îmi plac! Eu și asociații mei investim banii noștri ca să nu dispară fotbalul din Botoșani, iar pentru asta ajungem să fim înjurați”, a transmis Valeriu Iftime, pe pagina lui de Facebook.

Mesajul amplu al lui Iftime, în care expune situația clubului, a continuat. „Pentru o bună informare a celor care iubesc fotbalul și care cred eu că respectă măcar un pic efortul pe care l-am făcut împreună cu asociații mei la Botoșani, vă spun doar următoarele informații:

În ultimii doi ani, eu și asociații mei am plătit la FC Botoșani 5 milioane de euro. „Cinci milioane de euro! Acesta a fost deficitul dintre banii cheltuiți și banii primiți din: drepturi TV, 300.000 de euro de la primărie, bilete vândute și alte surse de venit. Iar acest deficit apare în condițiile în care jucătorii noștri au un plafon salarial de 5.000, maxim 6.000 de euro” a transmis Iftime, potrivit GSP.ro.