Încă patru unități de învățământ din județul Botoșani au fost incluse în Programul „Masă sănătoasă”, printr-o decizie adoptată în ședința de marți a Guvernului.

Numărul școlilor în care se implementează programul a crescut de la 24 la 28, iar numărul elevilor beneficiari ajunge astfel la 12.289, adică aproximativ 20% din totalul elevilor din județ.

Cele patru noi școli incluse în program sunt: Liceul Teoretic „Anastasie Bașotă” din Pomârla, Școala nr. 1 din Săveni, Școala Gimnazială nr. 1 din Lunca și Școala „Dimitrie Brândză” din Viișoara.

În județ, beneficiare ale programului mai sunt următoarele unități de învățământ: Liceul cu Program Sportiv, Liceul din Plopenii Mari – Ungureni, Liceul Tehnologic din Bucecea, Liceul Tehnologic din Coțușca și școlile din Hudești, Curtești, Ungureni, Tudora, Mileanca, „Spiru Haret” din Dorohoi, Școala 12 din Botoșani, „Mihail Kogălniceanu” din Dorohoi, Cristești, Cordăreni, Albești, Drăgușeni, Leorda, Mihălășeni, Cristinești, Hilișeu-Horia, Bălușeni, Ibănești, Ripiceni, „Alexandru Ioan Cuza” din Dorohoi.