Bursa locurilor de muncă organizată, vineri, de Agenția Județeană pentru Ocuparea Forței de Muncă (AJOFM) din Botoșani a reunit 665 de persoane aflate în căutarea unei slujbe.

Potrivit unui comunicat al AJOFM, 135 au fost selectate pentru a participa la interviuri în perioada următoare și alte 74 au fost selectate în vederea angajării.

La eveniment au fost prezenți 40 de agenți economici, care au pus la dispoziție 471 locuri de muncă vacante. De asemenea, instituțiile din subordinea Ministerului de Interne și-au prezentat oferta de admitere.

„Considerăm că obiectivul principal al aceste acțiuni și-a atins scopul în sensul că s-a facilitat contactul direct dintre angajatori și viitorii angajați, dialog soldat cu selecții pentru angajare și participare la probe de lucru precum și facilitarea unui canal de comunicare între reprezentanții instituțiile publice de apărare și ordine publică care să conducă la stabilirea unui traseu educațional și profesional pentru viitorii absolvenți”, au transmis reprezentanții AJOFM.