FC Botoșani a învins-o cu 1-0 pe CS Mioveni în manșa tur a barajului pentru promovarea/menținerea în Superligă. Finanțatorul Valeriu Iftime și antrenorul Bogdan Andone au sărbătorit împreună.

Bogdan Andone a preluat-o pe FC Botoșani într-un moment delicat, când puțini și-ar fi asumat obiectivul salvării de la retrogradare. Valeriu Iftime s-a sfătuit cu Marius Șumudică și a luat o decizie curajoasă.

Parcursul lui Andone a depășit toate așteptările. În ciuda sincopei din ultima rundă a sezonului regulat, eșecul 0-2 cu Oțelul, FC Botoșani e aproape de rămâne în Superligă, scrie GSP.ro.

A câștigat cu o doză de șansă manșa tur a barajului cu CS Mioveni, iar la final s-a declanșat o veritabilă petrecere. Finanțatorul Valeriu Iftime a mers în vestiar și s-a fotografiat cu Bogdan Andone.

Pe fundal pot fi observate schemele gândite de antrenor pentru disputa cu formația argeșeană.

A fost o victorie muncită. Băieții merită felicitări! Au luptat, au crezut. A fost un meci extrem de dificil împotriva unei echipe care s-a apărat în ultima treime. Nu ne-au lăsat spații, nu a fost ușor. Tocmai de aceea merită toate felicitările pentru modul în care s-au bătut. Munca lor a fost răsplătită. Profilul nostru de jucători în acest sezon a fost bazat pe dueluri, spații. Azi nu am avut spații, a trebuit să ne descurcăm pe spații mici. Azi a trebuit să ne descurcăm fără un fundaș central”, a transmis Bogdan Andone, antrenorul FC Botoșani.