Apar detalii șocante în cazul crimei de la Botoșani. Bărbatul care a fost găsit spânzurat în curtea casei și-a ucis înainte soția cu o bărdiță și a lăsat-o în pat într-o baltă de sânge.

Descoperirea macabră a fost făcută de mama femeii, îngrijorată că fiica ei nu a mai ajuns la locul de muncă în acea zi. Potrivit vecinilor, cei doi aveau certuri frecvente iar femeia era agresată adesea, din cauza geloziei în exces a bărbatului.

Vecinii susțin că certurile erau frecvente, deși, la suprafață, familia părea fericită. Bărbatul, de 53 de ani adesea cuprins de crize de gelozie, își agresa soția de 47 de ani în mod repetat. Ultimul scandal ar fi izbucnit tot din gelozia extremă a bărbatului, după ce ar fi participat împreună la o nuntă sâmbătă seară.

Și-a ucis soția din gelozie, apoi și-a luat viața

Potrivit rudelor femeii, aceasta a sunat la 112 a cere ajutorul poliției și deși polițiștii au venit la domiciliul lor, nu au luat nicio măsură restrictivă împotriva bărbatului. A fost chemată însă la sediul poliției luni, pentru a da declarații. Nu a mai ajuns însă acolo.

În zorii zilei de luni, bărbatul ar fi luat o bărdiță dintr-o magazie și și-a lovit soția în cap, în timp ce aceasta dormea, relatează ObservatorNews.ro. Conștientizând gravitatea faptei, bărbatul a mers în grădină și s-a spânzurat într-un copac.

Descoperirea macabră a fost făcută de mama femeii, îngrijorată că aceasta întârzia la serviciu, la un magazin din sat. Fiica ei, de 47 de ani, zăcea în pat într-o baltă de sânge, iar ginerele ei era spânzurat în curtea casei. Mama victimei a făcut declarații de-a dreptul tulburătoare.

„În somn a lovit-o, ea era în pat și lovită în cap, cu creierul afară. Apoi el s-a dus la cireș și s-a spânzurat. Toată viața lui a spus că o va omorî și că se va spânzura, ca să vadă lumea ce va face. De trei ori a venit poliția, dar nu a făcut nimic. Nu a avut niciun ordin de restricție, probabil pentru că ea nu a cerut”, a declarat mama femeii.