Președintele Consiliului Județean (CJ), lidera social-democrată Doina Federovici, a votat pentru „candidatul și partidul care au venit cu programe concrete pentru botoșăneni în următorii 4 ani”.

Șefa organizației PSD Botoșani a mers la secția de votare constituită la Școala Gimnazială nr. 1 din municipiul Botoșani. Ea a venit împreună cu soțul, fără colegi de partid.

Pentru succesiunea la Consiliul Județean, Doina Federovici a votat „candidatul care a demonstrat că are cea mai mare experiență administrativă și legislativă”.

Am votat cu partidul care a venit cu proiecte de dezvoltare concrete pentru botoșăneni, pentru următorii patru ani. Am votat candidatul care are cea mai mare experiență administrativă și legislativă, care știe ce are de făcut din a doua zi, deoarece Botoșaniul nu are nevoie de amatori la conducerea județului. Avem nevoie implementat proiecte de sute de milioane de euro, atrase din fonduri europene, care se află în diverse stadii de implementare. Am votat echipa cu cea mai mare expertiză, echipa care a pus în fața botoșănenilor proiectele cu care s-au dezvoltat comunitățile noastre și cu care le vor dezvolta în următorii patru ani. Bineînțeles că nu am votat cu echipa care în toată această perioadă nu a făcut nimic altceva decât să instige la ură, să instige la violență, au preferat scandalurile și nu au venit cu niciun proiect în fața botoșănenilor”, a declarat Doina Federovici.