Preşedintele organizaţiei judeţene a Partidului Social Democrat (PSD) din Botoșani, Doina Federovici, afirmă că „PSD este în continuare cea mai puternică forţă politică din judeţ”.

Liderul social-democrat din Botoşani a transmis un comunicat de presă prin care şi-a manifestat regretul faţă de pierderea preşedinţiei Consiliului Judeţean.

Regret faptul că domnul Lucian Trufin nu a obţinut mandatul de preşedinte al Consiliului Judeţean, pentru că dânsul ar fi fost o garanţie a continuării proiectelor cu finanţare europeană care se află în desfăşurare în acest moment. De aceea am insistat atât de mult în ultimele zile de campanie ca toţi candidaţii să se angajeze în faţa botoşănenilor că vor continua aceste proiecte. Prin intermediul consilierilor judeţeni pe care-i vom avea ne vom bate pentru continuarea acestor proiecte şi pentru binele botoşănenilor. Urmează circa 4 luni în care voi continua să îmi exercit mandatul de preşedinte al Consiliului Judeţean. Îmi voi face datoria cu onoare şi onestitate până în ultima zi de mandat”, a afirmat Federovici.

De asemenea, Doina Federovici l-a felicitat pe primarul municipiului Botoşani, Cosmin Andrei, pentru obţinerea unui nou mandat.

Îl felicit pe Cosmin Andrei pentru câştigarea unui nou mandat de primar al municipiului Botoşani şi pe toţi ceilalţi candidaţi PSD care au câştigat alegerile locale. Le mulţumesc şi celorlalţi candidaţi pentru munca enormă pe care au depus-o. PSD este în continuare cea mai puternică forţă politică din judeţul Botoşani şi sunt convinsă că, prin munca şi seriozitatea noilor aleşi locali social-democraţi, PSD va continua să fie multă vreme de acum încolo principala forţă politică a judeţului. Din această postură, le propun tuturor celorlalte forţe politice care vor fi reprezentate în Consiliul Judeţean să iasă din încordarea din timpul campaniei electorale şi să adopte o manieră constructivă, consensuală pentru bunăstarea judeţului nostru”, a mai spus Federovici.