Plecată din Botoșani, Mihaela nu uită tot ce a învățat de la părinți și de la bunici. În inima Londrei, își pregătește ingredientele cu migală, pentru ca apoi să le ofere clienților ei cele mai bune produse.

Mihaela Ursu a postat pe rețelele sociale un filmuleț în care arată cu prepară… jumările.

Facem cele mai bune jumări din Londra, la foc încet, cu linguroi de lemn, ca la noi la țară, în Moldova”, explică botoșăneanca.

Originară din Botoșani, este proprietara cofetăriei Mihaela Bakery din Hounslow, Vestul Londrei, dar și unul dintre cei mai îndrăgiți comercianți de pe la târgurile românești din Anglia.

În acest moment, Mihaela Ursu face pregătiri pentru târgul care va avea loc duminică, în Plymouth, unde va merge cu o grămadă de bunătăți tradiționale.

Andrei Blemovici, originar din satul Domnișoara, județul Suceava, este ajutor de nădejde acasă la Mihaela, în Vestul Londrei.

Domnul Blemovici e omul bun la toate, îl ajută pe soțul meu cu orice avem nevoie, încarcă, descarcă, face focul… Știe să facă și mâncare bună, dar când sunt eu în preajmă el face după cum spun eu. Eu sunt baza, eu coordonez totul”, a spus Mihaela Ursu pentru Anuntul UK.