Un bărbat de 52 de ani, din judeţul Botoşani, a ajuns de urgenţă la spital, după ce a fost înjunghiat de un vecin. Conflictul dintre cei doi ar fi pornit de la o bucată de pământ, iar după câteva cuvinte dure aruncate unul altuia, agresorul nu a ezitat să scoată un cuţit şi să îşi atace vecinul.

„Ambulanţa a preluat un pacient în vârstă de 52 de ani cu plăgi înjunghiate la nivelul toracelui, braţului drept şi mâinii stângi. În urma investigaţiilor paraclinice şi clinice din serviciul de urgenţă, s-a stabilit diagnosticul de hemotorax drept cu fractură de costală 4 şi a fost dirijat către Spitalul de Chirurgie Toracică din Iaşi”, a declarat medicaul primar Oana Vicoleanu, citată de Observatornews.ro.

Între timp, polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, iar agresorul a fost reţinut.

Persoana bănuită pentru comiterea faptei, un bărbat de 57 de ani, din aceeași localitate, a fost identificat, fiind condus la sediul poliției pentru audieri. Din primele verificări, conflictul ar fi pornit de la o suprafață de teren. Cercetările sunt continuate pentru stabilirea întregii situații de fapt, urmând ca, în funcție de rezultatele acestora, să se dispună măsuri legale”, a declarat inspectorul Cosmin Horobeţ.