Cinema „Unirea” din Botoșani a găzduit, sâmbătă, un eveniment deosebit în spiritul sărbătorilor de iarnă. Aproximativ 100 de elevi ai Școlii Nr. 2, beneficiari ai Fundației „Star of Hope” și copii aflați în grija statului au asistat la o proiecție gratuită și au primit cadouri.

Inițiativa aparține colectivului din cadrul instituției de cultură și a fost sprijinită de Primăria municipiului Botoșani.

„În cadrul acestui spectacol cinematografic, desfășurat cu entuziasm și căldură umanitară, copiii au trăit momente de bucurie autentică. Înconjurați de profesori, părinți și bunici, au fost ghidați cu grijă de ajutoarele Moșului către locurile lor în sala de proiecție”, precizează reprezentanții administrației locale.

Aceștia au anunțat că, după ora 13:00, toți copiii botoșăneni sunt invitați să participe la proiecții gratuite, pentru a experimenta magia cinematografului.

„Această inițiativă reflectă angajamentul nostru pentru promovarea educației și a bucuriei în rândul tinerelor generații”, mai menționează oficialii Primăriei.